Silný vítr, který zasáhl západ Čech v neděli večer, způsobil největší škodu v Přimdě na Tachovsku. Zde totiž poryv strhl střechu obchodu, ta podle všeho narazila do bytového domu. Kromě toho ale také vyvrátil v obci dva stromy.

Právě vyvrácené stromy pak dělaly starost hasičům a řidičům ve zbytku kraje. Problémy v provozu způsobily například u Stodu či Skočic na jižním Plzeňsku, u obce Srby a také mezi Klenčím pod Čerchovem a Caparticemi na Domažlicku nebo u Dobříva na Rokycansku. Na Tachovsku kromě zmíněné Přimdy komplikovaly padlé stromy dopravu také u Tisové a nedaleko Boru, kde vítr vyvrátil hned tři stromy.

U Lazců na Domažlicku pak hasiči zasahovali u nehody osobního auta, které nabouralo do stromu ležícího přes silnici. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Havárie auta se stala také u Plas na severním Plzeňsku, nejednalo se ale o střet se stromem. Také tato nehoda se obešla bez zranění.

Silný vítr však neomezil jen silniční dopravu. U Plzně-Valchy najel do padlého stromu vlak. Mezi Staňkovem a Poběžovicemi na Domažlicku se podařilo vlak zastavit ještě před střetem se stromem, včas zastavil také vlak na trati mei stanicemi Třemešné Pod Přimdou a Stráž u Tachova.

Noční vichr a napáchané škody v Pardubickém kraji. Lázně Bohdaneč.
Česko zasáhla vichřice Fabienne. Nejezdily vlaky, mnoho domácností je bez proudu