Hráči českého mistra budou v rámci letošní Ligy mistrů společensky oblečeni do blazerového saka (modré s jemnou kostičkou), bleděmodré košile bez kravaty a do šeda lehce zbarvených kalhot se speciální teflonovou úpravou.

„ Oblek odpovídá současným trendům světové módy. Viktoriáni se v nich mohou směle měřit se špičkovými evropskými kluby, které oblékají jiné renomované značky," charakterizoval kolekci šéf AL PIANA Roman Hanus.

Vedení týmu bude mít pak sako s tmavší modrou kostkou, bílou košili a k ní modrou kravatu. Součástí všech obleků jsou i opasky. „ Dbali jsme také na pohodlí a praktičnost při cestování. Teflonová úprava zamezuje ušpinění a tolik se nemačká. Hráči mají navíc sako a kalhoty zevnitř opatřeny svojí jmenovkou a číslem," doplnil Hanus.

„Jsme rádi, že naši fotbalisté se při cestě do Petrohradu i dalších dvou fotbalových velkoměst Evropy budou prezentovat v duchu nejnovějších módních trendů. Naším přáním byla elegantní modelová řada, která by zároveň kladla důraz na pohodlí týmu během cestování. Oba cíle se podařilo naplnit, navíc v rekordním čase. Pevně věříme, že nové obleky přinesou vedle pozitivního image také sportovní štěstí," řekl PR manažer plzeňské Viktorie Pavel Pillár.

Značka AL PIANO má své zázemí v Praze a mj. se specializuje na oblékání sportovních klubů. Její obleky využívaly či využívají např. týmy Lva Praha (KHL), hokejové Sparty Praha, fotbalová Mladá Boleslav nebo řada golfových klubů. Viktoria Plzeň s ní spolupracovala už při své premiérové účasti v Lize mistrů před dvěma lety a i loni v Evropské lize.