Špičkoví čeští šéfkuchaři připravili pro hosty, mezi nimiž byli například fotbalisté Viktorie Plzeň Matúš Kozáčik a Marek Bakoš s manželkami či Miss World 2006 Taťána Kuchařová Gregor, čtyřchodové menu. Šéfkuchař plzeňské restaurace Srdcovka Corso nabídl marinovaného lososovitého pstruha, kapitán národního týmu kuchařů a cukrářů Jan Horký zase jehněčí hřebínek a talentovaná mladá cukrářka Helena Fléglová upekla perník s nakládanými švestkami a meruňkami.

close Špičkoví čeští šéfkuchaři připravili pro hosty čtyřchodové menu. info Zdroj: Deník/Zdeněk Vaiz zoom_in

Své kuchařské umění předvedl i Ondřej Gregor Brzobohatý, který je ambasadorem národního týmu kuchařů a cukrářů AKC ČR. Známý hudebník a skladatel připravil pomalu pečené vepřové kolínko.

„Asi budu do Plzně na podobné akce jezdit častěji, moje manželka totiž prohlásila, že kuchařský rondon je sexy,“ usmíval se Ondřej Gregor Brzobohatý. Piva ke každému chodu vybíral obchodní sládek Vojtěch Homolka.