Vyhlášení výsledků proběhne na Velké Halloweenské Zombie Párty 30. října od 14 hod. na parkovišti u Area Bory. Soutěž společně vyhlásily Nákupní centrum Area Bory a hobbymarket OBI.

„Tématem letošní výtvarné soutěže jsou Zombíci a Zombice. Třídy či skupiny dětí, které přihlásí svoje dílko do soutěže, mohou letos vyhrát 10 tis., 5 tis. nebo 3 tis. korun pro svoji třídu. Věřím, že se stejně jako loni najde hodně nadějných výtvarných děl, a že výhra dětem umožní třeba zlevnit školní výlet," uvádí ředitel Nákupního centra Area Bory Roman Nezval.

Soutěž je určena pro skupiny žáků z mateřských škol nebo prvního stupně základních škol. Úkolem skupiny pod vedením pedagoga či jiné dospělé osoby je společně vytvořit výtvarné dílo (např. obrázek, loutku, keramický výrobek apod.) na téma „Zombíci a Zombice" a přinést ho v termínu od 1. do 23. října do 12 hodin na hlavní informace hobbymarketu OBI v areálu Area Bory. Společně s výrobkem je nutné odevzdat také kompletně vyplněnou přihlášku do soutěže.

Pravidla a přihláška do soutěže na www.nc-areabory.cz a https://www.facebook.com/velkahalloweenskaparty.