Jejich znalosti a zkušenosti hodnotila odborná porota v čele s Václavem Berkou, emeritním vrchním sládkem Plzeňského Prazdroje. Celkem 70 účastníků dokazovalo porotě, že načepovat dokonalou „hladinku“ se sněhobílou krémovou pěnou je pro ně samozřejmost, stejně jako umění komunikace s hosty. Vítězové letošního 15. ročníku budou vyhlášeni na slavnostním galavečeru v listopadu v Plzni.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditUmění načepovat pivo převedli ti nejlepší z jižních a západních Čech
Nejlepší výčepní západních a jižních Čech se v pondělí a úterý sešli v prostorách Secese plzeňského pivovaru, aby se v regionálním kole utkali o postup do celostátního kola soutěže Pilsner Urquell Master Bartender.
Kliknutím zvětšíte
Pavel Ryska z restaurace Národní dům Podbořany
|
Foto: Deník / Zdeněk VAIZ
Dostupná Šumava bude i na podzim, startují registrace