Rybáři mají v nabídce zhruba 140 metráků ryb výhradně z letošního výlovu Drahotínského rybníku. Jedná se o kapry, amury, štiky líny a sumce. Největší zájem je tradičně o kapra.

„Ceny máme stejné, nezdražovali jsme,“ uvádí Martin Gregar, vedoucí rybářů města Plzně. A obratem doplňuje: „Ryby z Drahoťáku jsou velmi chutné. Je to zejména tím, že žijí v čisté vodě bohaté na živiny a přikrmovány jsou pouze obilím a ničím jiným. To se pak projeví na mase, které je šťavnatější a pevnější, má lepší barvu a je prostě chutnější“.

Podívejte se na listopadový výlov Drahotínského rybníku:

Zdroj: Deník/Pavel Bouda

Kompletní ceník najdete v naší fotogalerii. Otevřeno je až do soboty 23. prosince. Od pondělí do pátku v čase 10 – 17 a v sobotu 9 – 12 hodin.