„První nehoda se stala po třetí odpolední hodině mezi Holoubkovem a Mýtem na Rokycansku. Zde se čelně střetlo s motorkářem osobní auto. Motocyklista utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Hasiči poté po ohledání těla lékařem a vyšetření nehody policií asistovali pohřební službě," sdělila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Kolem čtvrté hodiny museli opět hasiči vyjíždět k další nehodě motorkářů. „Tentokrát zasahovali hasiči poblíž obce Plasy. U odbočky na letiště došlo ke kolizi několika osobních aut, kamionu a motorky," představila další nehodu Jakoubková. Dle vyjádření svědků řidič osobního auta při odbočování vlevo zprudka zabrzdil. Dvěma osobním vozům, které jely za ním, se podařilo zastavit. Kamion dobrzdit nestačil a všechna tři osobní auta namáčkl k sobě. Motorkář, který zabrzdil těsně před kamionem, spadl a jeho vozidlo se zaklínilo pod kamion. Doprava byla na místě na půl hodiny zcela zastavena. Na místě se tvořily dlouhé kolony, hasiči řídili dopravu.

Po půl páté odpoledně došlo k třetí nehodě motorky, tentokrát u obce Borovy. Na místo vyjeli hasiči z Přeštic a nehoda se obešla bez zranění.