Stotisícový dárek Monice zajistilo předplatné časopisu Překvapení. „A bylo to překvapení se vším všudy. Nejdřív jsem tomu ani nechtěla uvěřit, myslela jsem, že si někdo dělá legraci. Byla jsem před Vánoci nemocná, chvilku trvalo, než mi to došlo. Radost byla veliká, lepší vánoční dárek jsem dostat nemohla, bylo to takové pohlazení po duši,“ vzpomíná šťastná výherkyně na okamžiky, kdy se o výhře dozvěděla.

S časopisem Překvapení už kdysi vyhrála 5000 korun, tento úspěch vše překonal. „Jinak jsem nikdy nic nevyhrála. Tohle je největší výhra v životě. Tedy druhá největší. Tou první výhrou je můj manžel, jsme spolu už 53 let,“ usmívá se na svého chotě. Ráda by ho za odměnu vzala na dovolenou, ale už ví, že tenhle nápad neklapne. „Kdepak, manžel je nejraději doma,“ vysvětluje.

Jak s výhrou naloží, tak musí ještě společně promyslet. „Něco padne na údržbu domku, teď nám trochu haprují vchodové dveře, budou potřeba nové. A část půjde i na vylepšení našeho auta, o které se manžel rád stará,“ přemítá Monika.

Šéfdirigent Plzeňské filharmonie Chuhei Iwasaki
Líbí se mi tady, mám rád absurdní humor, říká dirigent Chuhei Iwasaki