Z pěti šťastlivců, kteří co nejpřesněji zodpoví soutěžní otázku, se stanou pivovarští sládci. Založí v úterý 24. dubna v plzeňském pivovaru speciální edici piva, k ruce při tom budou mít za pomocníky pětici našich fotbalových reprezentantů Milana Petrželu, Davida Limberského, Jiřího Štajnera, Theodora Gebre Selassieho a Davida Lafatu. Společně se pak všichni setkají ještě jednou, a to 1. června v Praze na Letné při mezinárodní přátelském utkání Česko - Maďarsko. Pět čtenářů získá po dvou lístcích na tuto generálku před fotbalovým EURO. Dalších pět soutěžících s nejpřesnějším tipem si odnese pětiltrový soudek piva Gambrinus.

A co musí čtenáři pro účast v soutěži udělat? Vystřihnout kupon, který bude vycházet v Deníku od čtvrtka 19. dubna do pondělí 23. dubna. Vyplnit potřebné údaje a odpovědět na soutěžní otázku "Kolik litrů piva Gambrinus se stočilo během měsíce března 2012?"

Vyplněný kupon je zapotřebí nejpozději do pondělí 10 hodin odevzdat v recepci krajské redakce Deníku, Kovářská 4, v Plzni.