Předchozí
1 z 4
Další

„Jsou to jednoduché koktejly z dostupných surovin. Jejich chuť určitě předčí vaše očekávání. Nemusíte se bát je doma vyzkoušet,“ tvrdí hlavní sommelierka společnosti BOHEMIA SEKT Denisa Kolaříková. Postup přípravy vám na videu představí světově úspěšný barman Martin Vogeltanz. Většinu z koktejlů si můžete připravit i v nealkoholické verzi. 

Fragolini

Zdroj: BOHEMIA SEKT

Fantastická alternativa k oblíbenému sektu s jahodou, to je Fragolini. Tento jednoduchý, a navíc skvělý koktejl si můžete snadno připravit kdykoliv během roku. Kouzelnou chuť jahod v kombinaci s bublinkami v ledově nachlazené sklenici si však zaručeně vychutnáte v parných dnech a díky jednoduché přípravě s ním zazáříte i na vaší domácí party.

Suroviny: Bohemia Sekt demi sec nebo nealkoholický Bohemia Sekt
Čerstvě rozmixované jahody nebo kvalitní jahodové pyré s obsahem ovoce minimálně 50 %

Postup: Do sklenice odměřte 1 díl jahodového pyré
Pyré dolijte 3 díly sektu
Podávejte na ledu
Nakonec ozdobte čerstvou jahodou

Tip barmana: Ingredience dobře promíchejte a podávejte ve vychlazené sklenici s ledem.

Bellini

Zdroj: BOHEMIA SEKT

V jakoukoliv roční dobu si můžete připravit tento úžasný koktejl. Zrodil se v Benátkách, ve městě milenců. Název vymyslel Giuseppe Cipriani, majitel benátského baru v 1. polovině 20. století. Specifická výrazná barva koktejlu mu evokovala barvu na obrazech známého malíře Giovanni Belliniho. Rozehrát s ním můžete nejen chvilky ve dvou, ale i skvělou zábavu s přáteli na party.

Suroviny: Bohemia Sekt demi sec nebo nealkoholický Bohemia Sekt
Čerstvě rozmixované broskve nebo kvalitní broskvové pyré s obsahem ovoce minimálně 50 %

Postup: Do skleničky odměřte 1 díl pyré
Pyré dolijte 3 díly sektu
Podávejte na ledu
Na závěr koktejl ozdobte plátkem broskve

Tip barmana: Při podávání doporučujeme koktejl jemně zamíchat. Jedině tak se ideálně propojí pyré se sektem a koktejl neztratí svoji perlivost.

Mimosa

Zdroj: BOHEMIA SEKT

Geniálně jednoduchá, a přitom okouzlující kombinace Bohemia Sektu a svěžích pomerančů si vás snadno získá. Osvěžující koktejl byl poprvé namíchán už v roce 1925 a své jméno získal po tropické kvetoucí křovině s jasně žlutou barvou. Jeho přípravu zvládne opravdu každý, a to jen ve třech krocích.

Suroviny: Bohemia Sekt demi sec nebo nealkoholický Bohemia Sekt
Čerstvě lisovaná pomerančová šťáva

Postup: Do sklenky nalijte 1 díl čerstvé pomerančové šťávy vylisované z dobře vychlazených zralých pomerančů
Doplňte 1 dílem sektu
Podávejte na ledu
Ozdobte plátkem přepůleného pomeranče

Tip barmana: Pokud chcete dosáhnout nejlahodnější chuti, vsaďte na skutečně čerstvě vymačkané pomeranče. Trocha námahy stojí za to, abyste koktejl připravili tím nejlepším způsobem.

Bubble sunset

Zdroj: BOHEMIA SEKT

Koktejl inspirovaný večery, které jsou jako stvořené pro chvíle ve dvou. Ovocný, smyslný, plný toho nejlepšího.

Suroviny: Bohemia Sekt demi sec nebo nealkoholický Bohemia Sekt
Pomerančový fresh Aperitivní nápoj 

Postup: Do sklenky nalijte 1 díl aperitivního nápoje
Doplňte 1 dílem čerstvého pomerančového freshe
Dolijte 3 díly sektu
Ozdobte plátkem pomeranče

Tip barmana: Ingredience dobře promíchejte a podávejte ve vychlazené sklenici s ledem.