„Málokdo ví, že mě objevil Karel Gott. Tehdy si mě jako děcko vybral pro svou desku a videoklip. Bylo to k písni Krášlím tě lásko," pochlubila se Klára Doležalová.

Karel Voříšek prý byl jako teeneger také mediálně aktivní. „Byl jsem takové televizní dítě, působil jsem v tehdejší Československé televizi, kde jsme připravovali pořad Vysílá studio Jezerka. V devadesátých letech jsem působil i v rádiu, byl jsem třeba u startu Rádia Vox," řekl Karel Voříšek.
Ten na náměstí Republiky pozval i své svěřence z nedalekého Dětského domova Staňkov. Pozval je do stanu, kde každý víkend probíhá malování na obličej a poté jim ukázal mobilní studio.

Zájem byl i o doprovodný program, kromě Dětí ráje a Marka Ztraceného se na pódiu objevila také modelka Andrea Verešová. Ta hraje v seriálu Primy Svatby v Benátkách a jako herečka předstoupila před diváky vůbec poprvé.
„Jak se normálně přehlídkového mola nebojím, tak taky cítím velkou trému. Možná se i trochu stydím," smála se Andrea Verešová, která bydlí kousek od Plzně, v Přešticích.

Karolína Kamberská přišla osobně představit nový kulinářský pořad TV Prima Karolína, domácí kuchařka. TV Prima jej nově vysílá každou sobotu v 18.00.

"Snažím se, aby moje jídla byla nápaditá, vtipná a rychlá. Sama nemám moc času, takže se snažím, aby v tom byl nějaký nápad, aby to bylo trochu sexy, zkrátka aby to bylo vaření, které se dá zvládnout i večer, když přijdete z práce," uvedla domácí kuchařka Karolína.

Akce Prima jede za vámi pokračuje na plzeňském náměstí Republiky i v neděli. Bohatý doprovodný program začíná v 15 hodin, živé vysílání Zpráv FTV Prima pak jako tradičně v 18.55. Za Krimi zprávy je na místě Michal Janotka, Divácké zprávy reprezentuje plzeňský rodák Tomáš Kraus.