A co tedy nabídnout potomkům, když je většina akcí směrována spíše na víkend a velikonoční pondělí, Nezoufejte, zajímavý program pro děti se najde.

Středisko volného času (SVČ) v Pallově ulici připravilo na dnešek maškarní ples pro děti a jejich rodiče, po oba volné dny pak pro děti od 6 do 14 bude v Pallovce otevřena keramická dílna. Od rána do večera lze zažít Velikonoce zase v SVČ v Petřínské ulici.

Pro všechny, kteří mají rádi hudbu a chtějí si vyzkoušet něco nového, je určen dnešní program v SVČ Ledecká. Ve zdejším sále v době od 10 do 15 hodin si děti od 7 do 15 let mohou zkusit zpívat mantry, hrát na etnické nástroje nebo třeba meditovat.

Muzeum loutek nabízí ve čtvrtek i pátek zážitkovou Expedici na niti pro děti, rodiče či prarodiče v době od 10 do 18 hodin. Nabízí sei prohlídka expozice Muzeum strašidel, pro děti je vhodná i návštěva výstavy Na nákup do staré Plzně v Národopisném muzeu.

Plzeňská multikina pak nabízejí pro bezprizorné školáky snímek Čtyřlístek ve službách krále. Cinestar v Olympii ho uvede v čase od 14.30 hodin a Cinema city v Plaze v čase od 11, 13 a 15 hodin! Děti zabaví i návštěva zoo nebo plzeňského Techmania centra.

Kam o školních prázdninách

28. 3. – 29.3.
SVČ Pallova, Ledecká, Petřínská
Národopisné muzeum, nám. Republiky
Muzeum loutek, Muzeum strašidel – nám. Republiky
Akva-Tera
Zoo
Bazén Slovany