Policisté z územního odboru Plzeň - venkov usilovně pátrají po pohřešované Iarmile Marii Barani. Čtyřicetiletá žena původem z Rumunska o sobě od pondělí nedala vědět a policie se nyní obrací na veřejnost.

Pohřešovaná žena bydlí v Dnešících, odkud v pondělí vyrazila vlakem do Plzně s tím, že jede k lékaři. Tam však už nedorazila. "Žena se naposledy ozvala telefonicky své sestře v přibližně 19:30. Uvedla, že přijede do Dnešic vlakem z Plzně v přibližně 21:00 hodin toho dne. Žena však vlakem nepřijela a mobilní telefon má od té chvíle již nedostupný," sdělil policejní mluvčí Jan Koželuh. Od pondělního večera o sobě Barani nedala žádnou zprávu. Podle policie pohřešovaná netrpí žádnou duševní poruchou, neužívá žádné léky a v minulosti nikdy nebyla pohřešována.

Iarmila Marie Barani je vysoká přibližně 165 centimetrů, je hubené postavy a má hnědé melírované středně dlouhé vlasy a hnědé oči. Zvláštním znamením je jizva na pravém předloktí a jizva na břiše od operace slepého střeva.

"V případě jakékoliv informace k pohřešované osobě prosím kontaktujte jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volejte na bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158," dodal Koželuh.¨

Pohřešovaná Iarmila Maria BaraniZdroj: PČR