Policisté pátrají po pohřešovaném Josefu Polákovi. Muž, který má trvalé bydliště v Toužimi, měl v poslední době psychické problémy. Před odchodem z domova zanechal dopis na rozloučenou a je tak možné, že se mohl pokusit o sebevraždu. 

Pohřešovaný Josef PolákZdroj: PČROsmačtyřicetiletý Josef Polák byl naposledy viděn 9. listopadu, když kolem čtvrté hodiny odpoledne opustil místo svého přechodného pobytu v Plzni v Toužimské ulici. "Pohřešovaný muž je střední postavy, vysoké 178 - 180 cm, zdánlivého stáří 50 let. Má hnědé oči, oválný obličej zúžený směrem k bradě, lemovaný hnědočernými a nakrátko střiženými rovnými vlasy. Má čelní a temenní pleš. Nosí takzvané strniště. Na sobě měl oblečenou zimní bundu, šedé kalhoty, červenou košili a na hlavě červenou kšiltovku," sdělila policejní mluvčí Hana Štefflová. 

Policie nyní žádá všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.