Koho z Plzeňanů z historie bych rád potkal
Rád bych poznal Josefa Skupu, Emila Škodu a Václava II., který založil Novou Plzeň.

Kam chodím na kávu
Když zrovna neběhám a jdu na schůzku, nejraději chodím do Le Frenchie. Je tam krásné prostředí s milou obsluhou a výbornými dortíky. Často tam potkám i přátele.

Kde chci být sám
Jako trenér a člověk, který se rád potkává a baví s lidmi, si ani nedokážu představit, že bych měl být dlouhodobě sám. Jsou ale okamžiky, kdy nejraději vezmu běžecké boty, pejska a vyběhnu se uvolnit a vyčistit si hlavu. Nejkrásnějšími místy jsou lesy u Kamenného rybníka nebo u nás v Tlučné.

Místo, které by se dalo vylepšit
Líbí se mi park za Plazou, kde se dá dobře běhat a cvičit. I když se město snaží, kvůli spoustě odpadků a různým individuím, které se tady pohybují, to ale není místo, kde bych chtěl trávit hodně času.

Kde jsem rád a kam bych pozval přátele
Nejraději trávím čas běháním ve Štruncových sadech, v Borském parku, na Homolce nebo v lesích kolem boleveckých rybníků. Pěkným místem je ale také Kilometrovka, která je skvělá pro příjemnou procházku s pejskem. Když přijedou přátelé, vyrážíme do zoo.

Lukáš Krejčí a Jitka Arzbergerová se Mistrovství světa ve sběru hub za jednu hodinu zúčastnili podruhé. Oproti loňskému 6. místu si letos o jedno polepšili.
Houbaři mají mistra světa, bydlí v Řenčích