O nespokojenosti klientů realitky informoval jako první Deník v polovině prosince. Rodiče paní Mirky Krejzlové  prostřednictvím realitní kanceláře Styl v červnu prodali za 1,2 milionu korun domek na severním Plzeňsku. Realitka  si ale peníze nechala. Za poškozenou rodinu podal trestní oznámení na realitku advokát František Koranda. Podle jeho slov se hlásí další napálení klienti. „Teď za mnou byli lidé, kteří prodali nemovitost za 2,5 milionu korun a peníze nedostali," řekl Koranda.

Policejní mluvčí Martina Korandová potvrdila, že policisté přijali trestní oznámení a prověřují ho. „Zatím k tomu nelze sdělit další informace," konstatovala mluvčí.

Styl se pohybuje na realitním trhu od roku 2007. Jednatelkami jsou Jana Mikulová a Iveta Kadlecová.

Deníku včera poslaly prohlášení, ve kterém nastalé situace litují a poškozeným klientům se omlouvají. „Policie má veškeré podklady k tomu, aby bylo prokázáno, že finanční prostředky nebyly vyvedeny ven z firmy," napsaly jednatelky RK Styl.

V dokumentu se  dále píše, že  vyvinou úsilí ke splacení pohledávek vůči klientům. Za rok 2011 firma měla závazky téměř 13 milionů korun. Realitka je do konce týdne zavřená. Na dveřích se píše, že z technických důvodů.