U mostu, kde se opravuje povrch silnice, je možný pouze vjezd a výjezd do nebo z Šumavské ulice. „Objízdná trasa je značena ve směru od Prahy po ulici U Prazdroje a ve směru ze Slovan k ulici U Trati,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová. Uzavírka je plánovaná do neděle.

Den nato dojde kvůli stavbě přeložky silnice Plaská - Chrástecká k dlouhodobé uzavírce v lokalitě U Součků pod Bílou Horou. Doprava z Jateční ulice tam bude převedena na dočasnou komunikaci, ulice Na Roudné bude úplně uzavřena pro všechny, včetně pěších. Provoz na stávající okružní křižovatce U Velkého rybníka bude beze změn, autobusová linka číslo 20 bude ukončena na zbudované točce za úpravnou vody v ulici Na Roudné.

Ve stejný den pak rekonstrukce povrchu zavře na dva týdny Francouzskou ulici na Slovanech. Po celou dobu stavby bude autobus č. 30 odkloněn na objízdnou trasu.

Kvůli montáži panelu s dopravním značením pak bude v noci ze 14. na 15. dubna a z 6. na 7. května částečněš uzavřena Karlovarská ulice ve směru do centra, a to v úseku od křižovatky s ulicí Na Chmelnicích až ke křižovatce s ulicí Lidickou.

Snímek, když Plzeňský krajský soud rozhodoval v případu polského páru obžalovaného z vydírání a znásilnění mladé ženy z Řecka.
Polka si za znásilnění ženy odsedí 5,5 roku. A zaplatí půl milionu