„Mně se snad bude o Horváthovi i zdát," povzdechla si prodavačka v jedné prodejně při opakovaném vysvětlování, že dotištěná kniha zatím do obchodu nepřišla. „Horvátha nemáme," hlásal trochu vtipně nápis na jiném.

„První náklad byl 10 tisíc a ten byl rozprodaný během tří týdnů, takže jsme o dotisku přemýšleli už  tehdy," říká majitel nakladatelství Terra, které knihu vydalo, a dodává: „Od pondělí se dotisk v počtu 11 tisíc knih dostává do distribuce, takže by už kniha měla být zase dostupná."

„Včera přišel dotisk. Zapráší se ale po něm jako po tom předtím. Prodáváme tak 200 kusů za den," řekla Ladislava Kotěšovcová, vedoucí knihkupectví Kanzelsberger v obchodním domě Olympia. Kotěšovcová potvrdila, že si lidé nechávali pro jistotu dělat i záznamy.

Bestseller si mohli v limitované edici pořídit za levnější cenu i fanoušci ve fanshopu Viktorie. Ještě levněji vyšel titul majitelé permanentních vstupenek. „Všech 1500 kusů se vyprodalo, takže se chystá další dotisk této edice s logem klubu. Teď ale není a do Vánoc nebude. Bude až v druhé půli ledna," řekl tiskový mluvčí FC Viktoria Pavel Pillár.