O přízeň poroty i diváků se bude ucházet deset dívek, z nich jedna získá ocenění Dívka Deníku. O tom, která to bude, můžete rozhodnout vy, naši čtenáři. Neváhejte a hlasujte níže v anketě.

Semifinalistka č. 1 Klára Dokládalová

Seznamte se s Klárkou.

Je jí 18 let a bydlí v Prostějově. Studuje Střední zdravotnickou školu v Prostějově již 3. rokem. Jejím koníčkem je street dance, kterému se věnuje i závodně. Ve svém volném čase nejraději jezdí na kole, cvičí nebo tráví čas s přáteli.

Semifinalistka č. 2 Kateřina Vodrážková

Seznamte se s Káťou.

Je jí 17 let a chodí do druhého ročníku na Střední odbornou školu sociální. Ve volném čase ráda pomáhá ostatním, čte a fotí. Učí se druhým rokem znakovou řeč. Snaží se na lidech vidět nejen vnější krásu, ale i vnitřní.

Semifinalistka č. 3 Hana Kašpárková

Seznamte se s Hanou.

Do soutěže se přihlásila, protože viděla svou kamarádku na instagramu Miss OK, tak to chtěla zkusit taky. Jejím největším koníčkem je její pes, se kterým tráví hodně času. Velmi ráda maluje, poslouchá hudbu a ráda sledujte filmy v anglickém jazyce. V soutěži ji podporuje celá její rodina i přátelé.

Semifinalistka č. 4 Denisa Ryndová

Seznamte se s Denisou.

Je jí 19 let a studuje Gymnázium Jana Palacha v Mělníku. Je velmi přátelská a komunikativní. Jejím cílem je procestovat celý svět. Má ráda tanec a jízdu na koni. Do soutěže se přihlásila, aby získala nové zkušenosti a poznala nové lidi. Těší se na společně strávené chvíle s holkami a věří, že si společně užijí spoustu zábavy.

Semifinalistka č. 5 Aneta Břízová

Seznamte se s Anet.

Do soutěže se přihlásila ze zvědavosti a kvůli svým přátelům, se kterými velice ráda tráví svůj čas. Mezi její koníčky patří móda, volejbal, fitness a čas strávený s rodinou. V soutěži jí nejvíce fandí její rodina pro její odhodlání a osobní kouzlo.

Semifinalistka č. 6 Eva Malinová

Seznamte se s Evčou.

Do soutěže se přihlásila, protože ji přesvědčil kamarád. Studuje na gymnáziu a ve svém volném čase se věnuje tanci, kreslení a horolezecké stěně. Ráda tráví čas s kamarády, kteří ji i v soutěži nejvíce podporují.

Semifinalistka č. 7 Samantha Janet Moreno

Seznamte se se Samanthou.

Nikdy by ji nenapadlo, že by se soutěže krásy někdy účastnila. Ale když jí do cesty přišla taková šance jako je Miss OK, řekla si, že do toho půjde, protože má rada výzvy. Ve volném čase ráda sportuje, hraje na klavír, ale nejraději tráví čas s rodinou a kamarády, na které nedá dopustit.

Semifinalistka č. 8 Veronika Veličková

Seznamte se s Veronikou.

Do soutěže Miss OK se přihlásila, protože věří, že jí tato soutěž otevře nové dveře. Ráda tancuje, a proto se těší, jak na podiu ukáže lidem, že i pohyb je klíčem k opravdové kráse.

Semifinalistka č. 9 Kristýna Rečková

Seznamte se Kristýnou.

Je pyšná, že sebrala odvahu a do soutěže Miss OK se přihlásila znovu a zkouší tak štěstí podruhé. Je velmi přátelská a nebojí se nových výzev. Mezi její záliby patří hra na klavír a zpěv.

Semifinalistka č. 10 Barbora Kolmanová

Seznamte se s Barčou.

Do soutěže se přihlásila poté, co viděla plakát Miss OK ve škole a řekla si, že je to něco, co nezažije každý den, tak proč to nezkusit. Od svých 5 let tancuje. Tanec je pro ni vším. Kromě tance ráda běhá a posiluje. Je velmi přátelská a ráda poznává nové lidi. V soutěži ji podporují přátelé a rodina.