Na krajském úřadě byly 21. června 2016 vyhlášeny výsledky ve všech čtyřech kategoriích 3. ročníku soutěže Cena hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost pro rok 2015. První místa obsadil Systherm s.r.o., Gerresheimer Horsovsky Tyn spol. s r.o., Centrum pečovatelských a ošetřovatelských služeb Město Touškov a Statutární město Plzeň.

Vítězové 3. ročníku soutěže Cena hejtmana Plzeňského kraje za společenskou odpovědnost pro rok 2015 převzali z rukou hejtmana Plzeňského kraje Václava Šlajse certifikát, koš s regionálními potravinami a od Regionální Hospodářské komory Plzeňského kraje obrazy, které byly malovány klienty z Denního stacionáře Človíček s mentálním a tělesným postižením. „Vedle neustálého navyšování výroby a tvorby zisku je dobře, že se v našem regionu najdou firmy, které se chovají odpovědně a přispívají tím k tomu, že Plzeňský kraj dlouhodobě patří k nejlepším místům pro život a je považován za oblast s dobrou podporou investic pro rozvoj podnikání," uvedl při slavnostním vyhlášení výsledků hejtman Václav Šlajs.

"Jsem opravdu pyšná na pracovníky naší organizace. Jsou si vědomi, že naše činnost má dopad na své okolí. Respektujeme základní principy společenské odpovědnosti, dobrovolnost činnosti nad rámec legislativy, transparentnost a důvěryhodnost, zohledňujeme potřeby zainteresovaných stran, komplexnost, průběžnost a dlouhodobost. Jsme zároveň velmi rádi, i že i sociální služby získávají takto významné ocenění. Dokážeme působit na trhu kvalitně, odpovědně a splnit přísné požadavky stejně jako firmy v podnikatelském sektoru. Za organizaci blahopřeji i ostatním umístěným a jsem velice ráda, že Město Touškov získává v Plzeňském kraji důvěru," okomentovala první místo ředitelka centra Lenka Šeflová.