Beran

Berany čeká velmi nabitý rok, plný energie a zanícené síly. Možná byste se měli čas od času krotit a usměrňovat, občas si tu svou horkou hlavu úmyslně zkrotit. Svou sílu byste měli využít především v práci. Máte hodně dobře našlápnuto a můžete toho hodně dokázat.

Býk

Pro Býky to bude velmi důležitý a náročný rok. Nic nepůjde snadno a na vše se bude muset použít velká síla, kterou sice budete mít v zásobě, ale než se bude moct uplatnit, je možné, že to bude dlouho trvat. Úkoly, které budete dostávat, nebudou snadné. Všechno může být trochu jinak.

Blíženci

Blíženci budou mít tento rok trochu jiné zájmy než obvykle. Sledujte především svůj osobní život a vztahy, které máte a které jsou pro vás důležité. Aby vás ostatní měli rádi, musíte se mít rádi nejprve sami. A u toho je třeba začít. Bude to pro vás rok sebereflexe a seberealizace a práce na sobě sama.

Rak

Pro raky bude rok 2012 rokem stabilizace a usazení. Vaše srdce vás povede k práci a činnostem, které jsou ty pravé. Najděte si už něco, co vám dá zázemí a v čem můžete zapustit kořeny. Ať už by se to týkalo práce nebo osobního života, je nutné nehrnout se do něčeho nového, ale spíš zůstat na místě a to rozvíjet.

Lev

Pro Lvy bude tento rok také náročný, alespoň se jim to tak bude zdát. Lvi mají tendenci věci trochu zveličovat, a tak mohou i překážky, které se jim staví do cesty, vidět větší než jsou. Samozřejmě na to vždy najdou sílu a překážku odstraní, ale stojí je to zbytečně mnoho námahy. Proto se, milí Lvi, tento rok snažte vidět věci spíše lehčí a pozitivnější. Nebude to nakonec tak zlé.

Panna

Panny by se měly tento rok zaměřit především na své vztahy a lidi kolem sebe. Často je mohou vlivem svého logického rozumu přehlížet a nedostatkem empatie jim škodit. To je také to, co se máte, Panny, letos učit. Bude to těžké a sem tam se budete muset trochu zapřít, ale bude to mít velký vliv na další oblasti vašeho života, včetně vaší vlastní spokojenosti.

Váhy

Váhám nastává velmi silný rok plný příležitostí a možností, jak se prosadit a zviditelnit. Bude tak nabitý událostmi a výzvami, až se vám Váhám do toho nebude ani chtít. Je ale třeba překonat počáteční strach či stud nebo vrozenou pasivitu a začít se se životem rvát.

Štír

Štíři by se měli mít příští rok hodně na pozoru. Díky svým citům budou pod vlivem věcí, které by je jindy naprosto nezajímaly a budou jim podléhat natolik, že to snad nebudou ani oni. A díky jejich uzavřené povaze, to pro ně bude o to těžší, protože se s tím nebudou umět svěřit. Nenechte se tedy svými city zmást, váš pohled může být klamný.

Střelec

Pro Střelce bude příští rok plný příjemných překvapení. To, co se mají tito ohniví zrozenci naučit, je dívat se na svět trochu jiným pohledem, než mají naučeno. I tak vás, Střelci, ale čeká rok nabitý příležitostmi, které budou nejen hodnotné, ale také vás budou bavit a potěší vaše srdce.

Kozoroh

Kozorozi jsou sice zvyklí o věcech hodně přemýšlet, ale tento rok bude v tomto smyslu těžší než obvykle. Kozorozi obvykle uvažují především rozumem a letos budou stavěni před události, které buď pochopí hlouběji, nebo se s nimi budou hodně prát. Vaši budoucnost máte jen ve svých rukou, resp. ve své hlavě, tak si ji podle toho postavte. Začleňte si do života trochu duchovna.

Vodnář

Pro Vodnáře bude tento rok plný úkolů a nových plánů. Ale aby bylo možné otevřít nové dveře, bude nutné staré dveře zavřít. A to je úkolem tohoto roku pro vás Vodnáře: ukončit to, co už není plodné, ale stále to působí, rozpustit tak mlhu a začít dělat nové věci.

Ryby

Pro Ryby bude tento rok plný zkoušek. Budou muset předvést velké úsilí a odhodlání, také velkou dávku rozhodnosti a odvahy. Čím více se, milé Ryby, budete snažit a předvádět, tím větší budete mít úspěch. Snažte se bojovat ze všech sil a nic a nikoho nepodcenit.

Anna Bechná

Narodila se 11. dubna 1984 v Plzni a výkladu tarotu se věnuje už dvanáct let.
Každý týden vychází v Plzeňském deníku její tarotová poradna, v níž čtenářům odpovídá na jejich dotazy.