Hokejovou hvězdou podepsaný dres mu byl až na paty a také rukávy měl poněkud delší, než by potřeboval, ale nezdálo se, že by mu to překáželo. „Taky jsem hokejista," prohlásil pyšně. Míšův tatínek sice prozradil, že s bruslením si syn ještě úplně netyká, postoj s imaginární hokejkou předvedl ale bravurní. Hokejovou vzácnost sundal až po chvilce přemlouvání a mimochodem podotkl, že nějaké Strakovy dresy už má doma. Jeden malý, zato podepsaný všemi plzeňskými indiány, který dostal vloni při čertovském bruslení na stadionu, a pak Strakův vítězný ze Zlína, ve kterém vyhrál plzeňský kapitán se svým mužstvem titul. „Taky jsme ho vydražili," potvrdil pan Steiner.

Za ten poslední, ze spořitelny, zaplatili 1500 korun. Dražily se tu ale i jiné věci, třeba dvě rakety tenistky Barbory Záhlavové Strýcové, šperk vlastnoručně vyrobený Zuzanou Bubílkovou, hodinky či boty herečky Jitky Ježkové a spousta dalších věcí od knížek přes kosmetiku a oblečení. Výtěžek pomůže plzeňskému Hospicu sv. Lazara.

„Je to první ročník naší akce, chtěli bychom pokračovat i v budoucnu," potvrdila Markéta Soukupová z České spořitelny.
O velkou show se ve spořitelně při dobročinné akci postarala také Helena Konarovská, známá showmanka a expertka na prádlo a podprsenky. „Jestlipak máte slipy nebo boxerky?" zeptala se mladého moderátora. Když přiznal boxerky, zajímalo ji, zda se švem nebo bez něj. Prozradit nechtěl, takže odhadla, že asi beze švu. „Pokud byste tam šev měl, poznal byste to tak po osmi krocích," dodala.

Ženám pak radila, jak na nákup podprsenky. Málokterá prý umí vybrat sama správnou velikost. Poradila jim, aby na sobě nešetřily, byly krásné, hrdé, vznešené a uměly ´se nosit´. Mužům vzkázala, že pokud chtějí kupovat svým ženám krásné prádlo, je třeba výjimečné obezřetnosti. „Vezměte raději větší kalhotky, to je základní pravidlo číslo jedna, protože pak vám žena řekne, podívej, jak jsem ve skutečnosti štíhlá! A máte ji. A podprsenku doma vytáhněte klidně nějakou obnošenou a přijďte s ní do krámku. Dá se z ní poznat, kde ji třeba škrtí a kde má rezervu a vybrat pak ta správná," doporučila Konarovská mužům.