Do Plzně se tento cirkus vrací po dvou letech, a to s úplně novou show Madagaskar. „V průběhu představení bude k vidění výcvik poníků, opic, tygrů, pum, papoušků a také hadů," zve Jaromír Joo. Jak ale upozornil, velká část programu je věnována akrobacii a žonglérům.

Jedním z nich je i Ludvík Berousek, dvacetiletý artista, který se svým tělem umí neuvěřitelné věci. „Začal jsem ve dvanácti letech. Dokážu se nasoukat do malinké bedny nebo protáhnout tenisovou raketou," připomněl mladík. Není však jediným zástupcem slavného roku Berousků v tomto cirkuse. Na hrazdě se představí jeho sestra – dvojče Angelina Berousková.

Kdy vyrazitCirkus bude v prostoru U Ježíška od 30. března do 17. dubna. Představení se konají od úterý do pátku od 17:30 hod. a o víkendu od 10 a od 14 hodin.
Vstupné: základní 250-390 Kč, zlevněné 170-310 Kč

Cirkus Jo-Joo tvoří v současné době přibližně šedesátka zvířat a stejný počet lidí. „Máme samé mladé a krásné účinkující, jen já jsem ošklivý a starý. Ale u tygrů se to ztratí," směje se principál Joo, který nyní přiváží jednoho z největších tygrů vůbec. Šelma jej dokonce vozí na hřbetě. A to není jediné číslo s tygry, které předvádí – jednu šelmu přivede do šapitó, od diváků je nedělí žádná mříž. „Pak si nastříkám na obličej šlehačku a nechám ji tygra olízat. Donedávna jsme byli dva, kdo tohle dělali. Teď už jsem sám, ten druhý přišel o hlavu. To je osud, jednou to přijde," říká s naprosto vážnou tváří Jaromír Joo. Lákadlem cirkusu jsou také půlroční pumy americké nebo mládě lamy.