Řada britských deníků včetně Telegraph nebo The Sun informovala v sobotu 11. listopadu o tragické smrti 42leté Emmy Fryer, která byla ve Velké Británii označována za pokerovou královnu. Žena zemřela na následky zranění při vážné nehodě na kruhovém objezdu v Plzni u Makra.

Ilustrační foto.
Náraz do sloupu spolujezdkyně nepřežila

Dvaačtyřitetiletá matka dvou dětí ve věku 18 a 20 let byla minulý víkend na cestě na svůj první turnaj Světové série v pokeru v Rozvadově. Auto řídil její známý. Podle britských médií řidič naboural v husté mlze do sloupu poté, co jeho navigace nezobrazila kruhový objezd u plzeňského Makra. Řidič vyvázl se zraněním nohy. Test na přítomnost alkoholu byl u něj negativní.

Na místo neštěstí do Plzně přijela i její matka. "Byl to takový šok. Vše se pro ní vyvíjelo dobře, byla nejšťastnější ve svém životě," řekla pro Telegraph Emmina matka Sheila Waring. Dvaatřicetiletá sestra Liz Carter zesnulé uvedla: "Řidič neudělal chybu, byla to prostě tragická nehoda."

Emma Fryer měla poker jako koníček několik let. V uplynulých měsících se jí dařilo na turnajích v Británii a podařilo se jí sehnat sponzora pro profesionální kariéru. Emma nedávno oslavila svatbu své starší dcery Gemmy Sale. Byla také nadmíru šťastná, když se dozvěděla, že je její dcera těhotná.

Ilustrační foto
Policie hledá zloděje, který kradl v katedrále