Nabízí čtrnáct atrakcí od domácích i zahraničních umělců a při některých z hrátek se světlo v zatemněné autobusové hale dá ovládat také hlasem či pohybem.

Malí i velcí návštěvníci si mohou vyzkoušet laserovou prolézačku, zahrát si světelné Člověče, nezlob se! či se zapojit do bitvy o záchranu Země. To vše ale až poté, co projdou kolem zlého hlídače.

Novou Škodu Octavia s měřicím zařízením Ramer 10C obdržela v pátek 3. července plzeňská městská policie. Nový vůz okamžitě vyjel do provozu.
Strážníci dostali auto s radarem

„Letos jsme bohužel nemohli uspořádat festival Blik Blik, na druhou stranu tahle situace dala možnost postavit digitální hřiště. Myšlenka už tu v předchozích letech byla, ale došlo na ni až letos. A jsme rádi, že se tato expozice ve velmi krátké době tří měsíců povedla postavit,“ uvedl k nové atrakci programový ředitel DEPO2015 Jan Štěpán.

Zhruba polovina z atrakcí už se na Blik Bliku objevila v předchozích letech, i když třeba v jiné podobě, druhá polovina je zcela nová. Hřiště bude otevřené do 23. srpna.