Plzeňská kapela MeloDive pro ni uspořádala benefiční koncert, výtěžek ze vstupného použije rodina Štěpánky na pořízení speciálně upraveného auta.

První komplikace se u dívky objevily v osmi letech. „Udělalo se jí špatně, takže ji transportovali do plzeňské fakultní nemocnice. Lékaři nám tehdy řekli, že trpí neoperovatelnou arteriovenózní malformací. To znamená, že v mozku jí praskají cévy a způsobují krvácení," vysvětlila matka Alena Korchová.

Po hospitalizaci se vrátil Štěpánčin život takřka k normálu. Jenže v jedenácti letech se příhoda opakovala a dívka strávila dlouhé tři roky v nemocnici. Od té doby dýchá pomocí plicního ventilátoru, je upoutána na vozík a vyžaduje permanentní péči, které se ujali její rodiče.

„Letos na jaře bohužel prodělala Štěpánka další mozkovou příhodu, která měla špatné následky. Dcera je ale velká bojovnice," dodala matka.

Rodiče často vozí svou dceru k lékaři a na rehabilitaci. 
V současnosti shání finance na speciálně upravené auto. Právě proto pořádá MeloDive koncert, který se uskuteční zítra, tedy v neděli, od 20 hodin v music klubu Kalikovského mlýna.