Podle státního zástupce Martina Rykla měl obžalovaný nutit dceru své partnerky, aby se ho dotýkala na genitáliích a nechala se od něj osahávat. Údajně před ní i masturboval. „V důsledku tohoto jednání se u nezletilé rozvinula posttraumatická stresová porucha, která se u ní projevuje úzkostí, výčitkami a poruchami chování,“ uvedl státní zástupce.

Dívčina matka podala na Šmídka trestní oznámení. V případu měl svědčit i Dominik P. Byl ženiným kamarádem a Šmídkovi pronajímal byt ve středních Čechách, kde obžalovaný s partnerkou a její dcerou žil.

Státní zástupce viní Šmídka z toho, že Dominika zdrogoval a odvezl k opuštěnému domu v Karlových Varech. Tam ho údajně hodil do plné žumpy a zavřel za ním poklop. „Obžalovaný zavřel jímku 48,65 kilogramů těžkým poklopem, aby z ní poškozený nemohl z utéct a aby prožil fyzické i duševní útrapy z postupného utonutí,“ uvedl v obžalobě Rykl. Podle něj chtěl Šmídek svést znásilnění na Dominika P., když poslal z jeho telefonu SMS zprávu, v níž se za něj vydával a přiznal se k dívčině znásilnění.

Šmídek tvrdí, že nic z toho, z čeho je obžalovaný, nespáchal. „Dominika jsem odvezl do Karlových Varů, kde měl domluvenou schůzku. Tam jsem ho vysadil. Stálo tam auto a dva lidi. Od té doby jsem ho neviděl,“ hájí se. Popírá i znásilnění. „Dívka se dostala ve škole k pornografickým materiálům, tak se na ty věci začala vyptávat. Matka ji ale vždy odbyla. Když se ptala mě, snažil jsem se jí věci vysvětlit úměrně jejímu věku. Vždy jsem jí ale řekl, že na tyto věci má spoustu času. Rozhodně jsem jí nikdy neobtěžoval,“ řekl Šmídek. Rozsudek by měl padnout v příštích dnech.

Ve výbězích pana Barchánka došlo k úhynu koně a veterinární správa a policie zahájily vyšetřování, aby se objasnilo zda došlo k týraní svěřených zvířat či nikoli.
Tereza B.: Utýrali mi koně