Za pořádáním sedmého ročníku Chodrocku stojí stejná parta jako za jeho mladším, ale o to větším bratrem – Pekelným ostrovem, který proběhl přesně před měsícem u Holýšova.

„Opět zvýšíme komfort návštěvníků. Ve stanovém městečku budou sprchy s teplou vodou a stanice na nabíjení telefonů. Další důležitou změnou bude přítomnost úschovny, abychom předešli případným krádežím, které jsou na festivalech bohužel dost běžné,“ přibližuje jeden z organizátorů Jan Halík.

Akce odstartuje v pátek 11. srpna ve tři hodiny odpoledne a rocková hudba bude znít až do nočních hodin. Netradičně už po sedmnácté hodině svoje nástroje rozezní pražská formace Jelen, která má punc jednoho z headlinerů celého festivalu. S notnou dávkou vtipných textů ze života přijde v podvečer Xindl X. Fanouškům, kterým koluje v krvi bigbítová krev, potěší estrády v podání Walda Gangu nebo Dymytry.

Sobotní program za tím pátečním nebude vůbec zaostávat. Už v půl druhé odpoledne na hlavní scéně vystoupí Pavel Callta, Ota Hareš z Alkeholu pak zapěje nějaký ten chlastací popěvek. Punkáči Zakázaný Ovoce ovládnou menší scénu, Harlej naopak tu větší. Aby toho nebylo málo, s bednou od piva přijde kníže českého pornofolku Záviš a celý živý program ukončí Škwoři.

Kdo se necítí na Chodské štandrle na scéně U Brány, může vyrazit na KissParty. Ta jako tradičně celý Chodrockfest uzavře.
Současná cena za celofestivalovou vstupenku je 450 korun, přímo na místě pak vyjde na 550 korun (jednodenní vstupné bude za 450 korun). K dispozici je navíc mnoho slevových skupin (důchodci, dárci krve, děti, armáda, ad.).

Program ChodrockfestuZdroj: Chodrockfest

Více informací na webových stránkách festivalu www.chodrockfest.cz.