Hospůdka se proslavila svými steaky a také návštěvou Zdeňka Pohlreicha se svým pořadem. „Ještě na začátku tohoto roku by nás ani nenapadlo to, co vám chceme právě sdělit. Nevíme přesně, kdy ten zlom nastal, ale určitě k němu došlo i díky vám. Je úžasné, jak nám i přesto, že hospůdka je již od září zavřená, stále vyjadřujete podporu. Dotazujete se nás, kdy otevřeme, že se vám stýská, že na nás myslíte a v některých případech nám přímo rozkazujete, ať otevřeme, že chcete přijet. Jste prostě báječní a báječní jsou i někteří naši kolegové a kolegyně, kteří se chtějí vrátit zase pracovat k nám a být tady pro vás. No a tak jsme se odhodlali a poslední víkend v květnu 26. až 28. května hospůdku znovu otevřeme,“ oznámili manželé na sociální sítí, kde se ihned rozjela vlna radosti o jejich příznivců.

Šéfkuchař Mirek Kalina.
Byl to šok, řekl k požáru Angusfarm šéfkuchař Mirek Kalina, který byl u něj

Štěpán a Zdeňka tam přiznávají, že obavy mají, to je ale pochopitelné. „Štěpán se nenásilně obul do nové podoby interiéru hospůdky a tím patrně získal i chuť, zapálení a vnitřní sílu, kterou pro znovuotevření tak potřeboval a po dlouho dobu postrádal. Jeho každodenní práce na sobě, jeho vytrvalost a vůle dostala hospůdku až před znovuotevření,“ uvedla Zdeňka

Na jakou to bude dobu, to zatím nedokáží říct. V brzké době spustí rezervační systém. Otevřeno by chtěli mít ve stejném režimu jako minulé léto, a to od čtvrtka do neděle.