Ladná Čeladná 

Kdy: 5.-6. srpna
Kde: Čeladná 

Užijte si pohodový festival stvořený pro rodiny s dětmi nazvaný Ladná Čeladná 2022, který se koná od 5. srpna do 6. srpna 2022 v areálu Základní školy Čeladná. Sedmý ročník nabídne ostřílené kapely české hudební scény, mladé a talentované interprety a také bohatý program pro děti. To vše v příjemné atmosféře podhůří Beskyd.

Letošní ročník uvede oblíbené české kapely a interprety. Těšit se můžete na Čechomor, Mňágu a Žďorp, Sto zvířat, Kašpárka v rohlíku, Michala Horáka, Kateřinu Marii Tichou & Bandjeez, DJ Roxtara a mnoho dalších. Rozmanitý program plný zábavy i poučení je připraven také pro děti.

Základní vstupné činí 510 korun, snížené 270 korun, rodinné vstupné 930 korun.

Horká kaše

Kdy: 6. srpna
Kde: Nový Jičín

Koncert. Ilustrační fotoKoncert. Ilustrační fotoZdroj: Deník/Jarmila Kuncová

To je tradiční akce nabitá prvky zábavy, erotiky a letního bláznění. Letní open – Air show se letos uskuteční 6. srpna od 20 hodin pouze za příznivého počasí v amfiteátru Na skalkách v Novém Jičíně.

Beskydské farmářské trhy 

Kdy: 11. srpna
Kde: Frýdek-Místek

Chcete si udělat radost a koupit si něco dobrého od místních pěstitelů? Pak si nenechte ujít Beskydské farmářské trhy, které se konají 11. srpna od 8 do 14 hodin na náměstí Svobody ve Frýdku Místku. Vstupné je zdarma. Jedná se o vyhlášené farmářské trhy s pestrou nabídkou zboží místních pěstitelů, chovatelů a výrobců. Sjíždějí se na něj lidé z širokého okolí i okolních měst.

Kinder Fest

Kdy: 13. srpna 2022
Kde: Ostrava, Dolní Vítkovice

Kinder Fest. Ilustrační fotoKinder Fest. Ilustrační fotoZdroj: Deník/Jarmila Kuncová

Nejzábavnější dětský festival? To je ještě větší a ještě zábavnější Kinder Fest 2022 v Ostravě! Dorazte s dětmi na 2. ročník nejzábavnějšího dětského festivalu široko daleko. Čekají na vás tři pódia, ti nejzábavnější interpreti, skákací hrady, malování na obličej a spousta další zábavy. Vystoupí: Čiperkové, Paci Pac, Michal Nesvadba, Fíha Tralala, Karol a Kvído a spousta dalších. Doprovodný program: animátoři, skákací hrady, herní atrakce, maskoti, kreativní zóna.

Barrák music hrad

Kdy: 18. srpna
Kde: Slezská Ostrava

Multižánrový projekt Barrák music hrad vznikl jako reakce na koronavirovou situaci v roce 2020. Letošní ročník na něj navazuje a vy se můžete těšit na jednodenní koncerty, festivaly a performance českých i zahraničních interpretů napříč různými hudebními styly. Dvojkoncert kapel Dymytry a Arakain se koná 18. srpna 2022 na Slezskoostravském hradě. Vstupné činí 590 korun v předprodeji, 650 korun na místě, 500 korun pouze ZTP, ne průvodce, zdarma děti do 12 let.

Hip Hop žije Ostrava

Kdy: 27. srpna
Kde: Ostrava, Dolní Vítkovice

Hip Hop festival. Ilustrační fotoHip Hop festival. Ilustrační fotoZdroj: Deník/Jarmila Kuncová

Přijďte si vychutnat největší rapovou událost v Ostravě, a to akci Hip Hop žije Ostrava. Můžete se těšit na koncerty česko-slovenské rapové špičky.

Line Up: Kontrafakt, Ben Cristovao, Majk Spirit, Sergej B, Rest, DJ Lucky Boy, Hypeman Osťo a další.

Akce se koná 27. srpna od 17 hodin v Dolních Vítkovicích.

Romfest

Kdy: 27. srpna
Kde: Ostrava, Dolní Vítkovice

Romfest. Ilustrační fotoRomfest. Ilustrační fotoZdroj: Deník/Jarmila Kuncová

Romfest. To bude opravdu nabitá a zajímavá akce. Můžete se těšit na skvělý doprovodný program a spoustu zábavy po celý den! Večer nebudou chybět kapely a interpreti, kteří tento venkovní festival budou doprovázet.

Letní deník - logo 2022Zdroj: DeníkBrány festivalu se otevřou 27. srpna ve 13 hodin, kde se můžete těšit na doprovodný program pro rodiče s dětmi (skákací hrady, taneční skupiny, živé kapely, skvělé atrakce, malování na obličej, společenské hry a mnoho dalšího). Od 20 hodin začne večerní doprovodný program, včetně zábavy, která bude trvat do brzkých ranních hodin.

V programu vystoupí: Ricardo Kwiek, Igor Kmeťo, Jan Bendig, Duo Band Kladno. Vystoupí i skvělý Taneční soubor "Salut Roma".