Bohužel domácí potvrdili roli favoritů, a tak se Západočeši vrátili domů bez bodů, Třemošná měla volno. Litice zatím drží sedmou příčku zaručující účast v play-off, Dobřany jsou deváté a Třemošná desátá.

TJ Kovo Praha – TJ Snack Dobřany 8:1 (3:0, 4:1, 1:0)

Střely: 45:19, vyloučení: 7:2, využití přesilovek: 1:0, oslabení: 0:0.

Deváté Dobřany se pokusily využít zaváhání karlovarského CSKA, proti vedoucímu Kovu to však neměly vůbec jednoduché. Pražský tým přistoupil k zápasu zodpovědně a o svém vítězství rozhodl již v úvodu. Po první části vedlo Kovo již 3:0, hosté z Dobřan již v sobě nedokázali najít sílu na obrat. Nakonec hosté inkasovali osm branek a domů odjeli hodně nespokojeni.

„Nedělní dopolední zápas se nám vůbec nepovedl a domácí nás přejeli rozdílem třídy. Na dorostencích se podepsala i únava z pozdního sobotního návratu z Poličky, nicméně na to se vymlouvat nemůžeme. Na lídra tabulky musíte mít den a pak možná máte šanci, my jsme jej evidentně neměli. Teď už je to minulost, rychle musíme zapomenout a připravit se na další boje," uvedl hrající trenér Snacku Václav Šlehofer starší.

HBC Hostivař – HBC Plzeň-Litice 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Střely: 34:13, vyloučení: 5:8, využití přesilovek: 0:0, oslabení: 1:0.

Druhá Hostivař na svém hřišti přivítala plzeňské Litice a z utkání jako velký favorit po boji vyšla vítězně. I přesto, že měli domácí po celý zápas výraznou převahu, příliš jí gólově vyjádřit nedokázali. Domácí v prvních dvou třetinách zaznamenali po jednom zásahu a to jim nakonec stačilo k vítězství.

Ostatní výsledky: J. Hradec – CSKA K. Vary 5:1 (1:0, 1:1, 3:0), N. Strašecí – Ml. Boleslav 2:5 (2:0, 0:5, 0:0), Suchdol n. Lužn. – CSKA K. Vary 6:0 (2:0, 3:0, 1:0).