Plzeňané nastoupili vinou absencí jen s devíti hráči a bez libera. Přesto začali velmi přesnou hrou a i přes lehčí výpadek ve druhé polovině setu si koncovku pohlídali, ve stejném duchu proběhl i druhý set.

Do třetího setu vstoupili hosté s jednou změnou na postu smečaře a jejich hra na hranici rizika spolu s horším blokem domácích znamenala zisk setu.

Ve čtvrtém setu nastal boj o každý balon. Ve hře bylo hodně nepřesností a nevynucených chyb na obou stranách, ale Plzeňané si vybudovali náskok, který již nepustili a vyhráli 25:22.

S vědomím poměrně jasné výhry v prvním duelu začali domácí druhý zápas bez bojovnosti, razance a hlavně přesnosti a soupeř bez většího úsilí vyhrál úvodní set. I ve druhém dějství Plzeňané stále dotahovali náskok hostů a v koncovce především tvrdými útoky kapitána Kouby dotáhli set k vítězství.

Třetí set hráči USK získali zásluhou lepší hry v poli a hlavně na bloku. Kdo čekal ve čtvrtém setu tuhý boj, byl překvapen. Domácí se od začátku pevně chopili otěží, nepustili soupeře téměř k ničemu a rychle ukončili utkání.

USK Slavia Plzeň – VK Karlovarsko B 3:1 (19, 15, -21, 22) a 3:1 (-19, 22, 18, 12).

Ostatní výsledky: Jirkov – Domažlice 0:3 a 0:3, Č. Lípa – Modřany 3:0 a 3:1, Netolice – Dobříš 3:0 a 3:1, Chabařovice – Praga 0:3 a 3:1.