„Zápas splnil účel, i když jsme byli v okleštěné sestavě. Hráli jsme pouze s třemi spojkami Tonarem, Nejdlem a Doudou a na pravé spojce hrál křídelník Chmelík, protože Bogdanić nemohl hrát ze zdravotních důvodů,“ řekl trenér Talentu Michal Tonar.

Většinu času vedl úřadující český mistr a dosavadní lídr extraligy. „Na konci zápasu jsme udělali taktickou chybu špatným střídáním, takže jsme šli na poslední útok pouze ve čtyřech hráčích. Soupeř dvě vteřiny před koncem vyrovnal. Ale výsledek 30:30 s mužstvem druhé německé bundesligy je úspěch. My hlavně potřebujeme být kompletní a v plné síle, protože příští týden v sobotu hrajeme extraligový zápas v Novém Veselí. Do jarní části soutěže chceme dobře vstoupit, abychom hned od začátku sbírali body,“ uvedl lodivod Talentu.

Viktorie Kalinová se narodila 28. listopadu mamince Adéle a tatínkovi Milanovi z Tlučné. Po příchodu na svět ve Fakultní nemocnici v Plzni vážila jejich dcerka 2570 gramů a měřila 50 centimetrů.
Anketu vyhrála Viktorie Kalinová

Přípravné zápasy podle kouče Plzně ukázaly, kde má mužstvo ještě rezervy. „Přátelská utkání jsou od toho, abychom věděli, co nám ve hře chybělo a nefungovalo. Například jsme dělali chyby v obraně. Máme týden na odstranění chyb,“ upozornil trenér Talentu Michal Tonar.

Do jarních extraligových bojů zasáhne i Michal Tonar ml., který se do Plzně vrací po tříměsíčním angažmá ve švýcarském TV Endingen. Jeho příchod klub oficiálně oznámí v pondělí.