Snack Dobřany – JF Kladno 1:0 (0:0, 1:0, 0:0, branka: V. Šlehofer st.).
„V utkání jsme nepředvedli naši hru, soupeř nás zejména ze začátku přehrával. Od druhé třetiny se hra srovnala, i my jsme se dostávali do šancí a po jedné z nich se nám podařilo vstřelit rozhodující branku. Výhru jsme vydřeli, body jsou pro nás vzhledem k vyrovnanosti soutěže velmi cenné,“ mínil hrající trenér a autor branky Václav Šlehofer starší.
„Tímto utkáním jsme se rozloučili s naší starou arénou, která byla v pondělí srovnána se zemí. Čeká nás ještě náročné dvojkolo v Mladé Boleslavi a Jindřichově Hradci. Chceme uspět, nastoupíme s patřičnou pokorou a snahou předvést pohledný hokejbal,“ dodal dobřanský kouč.

Plzeň-Litice – Kelti Beroun 0:3 (0:1, 0:1, 0:1).
„Kluci makali, bojovali, nemůžu jim nic vytknout, i když to opět na body nestačilo. V poslední třetině jsme snad v každém střídání měli možnost skórovat, ale trápíme se v koncovce. Na hráčích leží deka, nevěří si. Předvedli jsme dobrý výkon, snad na to navážeme o víkendu i v posledních dvou zápasech podzimu,“ přeje si vedoucí mužstva Litic Martin Kastner.
Tatran Třemošná – Nové Strašecí 1:2 (0:1, 0:0, 1:1, branka Třemošné: R. Komanec). „Opět jsme se nesešli v kompletní sestavě. Zápas byl poměrně vyrovnaný, soupeř si ale přece jen vypracoval víc šancí. My jsme stejně jako v předchozích utkáních nebyli schopni vstřelit více než jednu branku,“ popisoval kapitán Tatranu Marek Toman.

Ostatní výsledky: Karviná – Jihlava 8:2, J. Hradec – Prachatice 3:0, Přelouč – Polička 2:1 ss, Svítkov – Ml. Boleslav 4:0, Opava – Brno, Opava – Jihlava 1:2.

Denis Kindl.
Bratři Kindlové v jednom triku