Újezd – Nýřany 22:22 (13:13)

Spokojenost s bodovým ziskem panovala na obou stranách. „V současné době asi nemáme výkonnost na to, abychom porazili Nýřany," říká Pavel Titl, kouč Újezda. „První poločas nám nešel v obraně, ve druhé půli už to zase tolik neklapalo v útoku," mrzelo ho.

„V úvodu jsme získali tříbrankové vedení, pak se to ale trochu zhoršilo a Újezd vyrovnal," popisuje průběh nýřanský kouč Zdeněk Koranda. „Druhý poločas byl jako přes kopírák. Mrzí mě, že jsme udělali chyby, které by ligový mančaft dělat neměl," dodal Koranda, který za výkon pochválil osmibrankového střelce Marka Nachtmana.

Branky: Jahoda 11, Sedlák 8, Trojáček 2, Titl 1 – Nachtman 8, Gabriel 4, Wisura 4, Kroc 3, J. Faifr 3.

Nezvěstice – Přeštice 16:18 (8:11)

„Obě mužstva hrála dobře, bylo to hodně bojovné. Slušně zachytal brankář Přeštic," uznává nezvěstický lodivod Pavel Šilhánek, s nímž souhlasí i hostující Václav Brada: „Výborný výkon podaly zadní řady v čele s gólmanem, ke konci se začal trápit útok, ale vyhráli jsme."

Branky: L. Šilhánek 6, Sýkora 5, Mareš 5 – Šelep 8, Kydlíček 7, Hošťálek 3.

Čakovice – Tymákov 10:15 (7:6)

„Od začátku se nám dařilo a vedli jsme o tři branky, soupeř to ale dotáhl a v půli vedl. V šatně jsme si něco řekli, do druhé části nastoupili s cílem zvítězit a zadařilo se," řekl kouč Tymákova Václav Majer. „Ve druhém poločase zahrála naše obrana bezchybně."

Branky Tymákova: Zimmermann 10, F. Tlustý 3, R. Kroft 1, Žilák 1.