Tomáši, reprezentační premiéra se blíží. Jste nervózní?

Nervózní zatím nejsem, uvidíme s blížícími se zápasy, ale doufám, že to zvládnu bez nervozity.

Co vám řekl na srazu trenér Tomáš Neumann?

Trenér nám řekl, že nic jiného než dvě výhry nebere, a že se máme ukázat, protože bychom měli být nastupující generací národního týmu, tak to musíme dokázat. Osobní pohovory teprve budou na programu.

Jste rád, že si zahrajete v reprezentačním dresu na domácí palubovce v Plzni?

Určitě, už jen to, že si zahraji za národní tým je splněním mého snu, a že to bude doma před skvělými fanoušky, je bonus navíc.

Co očekáváte od souboje s Turky?

Očekáváme tým, který do toho půjde na sto dvacet procent a nevypustí žádný souboj, a také pár individualit, kteří budou dobře technicky vybavení.

Kdybyste si měl vybrat jednoho hráče, se kterým byste chtěl hrát ve čtyřce, kdo by to byl?

To je strašně těžká otázka, je zde plno hráčů, se kterými bych si chtěl z různých důvodů zahrát, ať už je to Michal Holý, se kterým se známe dlouho a dost jsme toho spolu nahráli a ještě nahrajeme právě v Plzni, nebo Michal Seidler, který je hodně gólový a určitě bych mu rád na nějaký gól přihrál, protože mi to letos v lize celkem šlo. (smích) Dalším by byl Radim Záruba, se kterým jsme toho dost odehráli za reprezentaci do 21 let, dále bych mohl jmenovat Michala Kovácse, který je dalším hráčem, se kterým jsem toho dost odehrál, ať už v Plzni nebo na různých turnajích, ale rád bych si zahrál i s ostatními. To je ale na trenérovi, jak tým seskládá a poté uvidíme, jak si s kým sednu.

Co byste vzkázal plzeňským fanouškům?

Aby určitě dorazili v co nejvyšším počtu, protože mají možnost vidět ten nejlepší futsal, který jim můžeme v České republice nabídnout.