Třetí zástupce Plzeňska v soutěži Tatran Třemošná doma nestačil na Jindřichův Hradec a uzavírá tabulku.

Snack Dobřany – Plzeň-Litice 4:1 (2:0, 1:1, 1:0)

Branky: Kopta, Ulm, V. Šlehofer st., Skála – Juráček. Střely: 36:37. Vyloučení: 4:3. Využití: 1:1. Oslabení: 0:0.

I ve druhém vzájemném utkání v sezoně uspěli hráči Dobřan.

„Litice jsou nepříjemný soupeř, my jsme však v tomto utkání byli lepší a svého soupeře dokázali dostat několikrát pod tlak. Výborně zahráli mladíci v našem dresu a v brance se role neprůstřelného chopil navrátilec Jan Marek. Výhodu jsme cítili i v tom, že jsme po celé utkání vedli, vítězství považuji za zcela zasloužené. Nyní jedeme do Mladé Boleslavi a tam to bude hodně těžké," uvedl hrající trenér Snacku Václav Šlehofer starší.

Na druhé straně byl hodně zklamán vedoucí mužstva Litic Martin Kastner. „V zápase se nám prakticky nic nepovedlo. Začali jsme špatně a vlastním gólem poslali domácí do vedení a pak už se to s námi vezlo."

Ve druhé třetině svitla sice Litickým jiskřička naděje, když zkušený Juráček snížil na 2:1, ale ta netrvala dlouho. „Brzy následovala dvě naše zbytečná vyloučení a domácí v přesilovce pět na tři přidali třetí branku. V poslední třetině pak čtvrtým gólem pečetili svou výhru," popsal průběh duelu Martin Kastner.

Litice čekají do konce podzimní části ještě dva domácí zápasy. „Hostíme Třemošnou a pak Jindřichův Hradec, naším cílem je získat šest bodů," tvrdí odhodlaně Kastner.

Tatran Třemošná – Olymp Jindř. Hradec 2:4 (0:1, 1:1, 1:2)

Branky domácích: Rippl, Stráský. Střely: 33:29. Vyloučení: 1:1, bez využití.

„Naše zápasy se v poslední době podobají jeden druhému," nespokojeně říkal po utkání třemošenský kouč Petr Škarecký.
„Soupeři předvedli v koncovce více důrazu a byli nebezpečnější," uznal.

Jeho celek začíná na poslední příčce nebezpečně ztrácet kontakt s nejbližšími konkurenty „Bodová propast se prohlubuje a bude muset dojít k zásahu především ve fungování zázemí týmu," naznačil Škarecký.

Ostatní výsledky: Suchdol n. Lužn. – N. Strašecí 3:0 (1:0, 2:0, 0:0), Kelti Nižbor – Hostivař 6:1 (2:1, 1:0, 3:0), CSKA K. Vary – Ml. Boleslav 0:4 (0:0, 0:1, 0:3).