Lídr tabulky z Újezdu vyhrál derby v Tymákově, Nezvěstice uspěly v Žatci. Derby mezi Přešticemi a Nýřany zvládli lépe domácí, kteří se tak drží na druhém místě.

TJ Přeštice – DIOSS Nýřany 16:11
„Zaskočili jsme útok soupeře vysunutou obranou, která v čele s brankářem zahrála výborně. Po změně útočného stylu hry a příchodu Hošťálka se nám podařilo proměňovat šance a odskočit na rozdíl tří až čtyř branek, což už jsme udrželi až do konce," byl spokojený trenér Přeštic Petr Moravec.

„Věřil jsem, že v této sestavě jsme schopní vyhrát. Je to pro mě velké zklamání. Propadli jsme v ofenzivě, bylo to vyloženě tragické, chvíli jsme byli úplně bezradní. Přeštičtí zaslouženě vyhráli a my se z toho musíme poučit," měl opačné pocity Zdeněk Koranda, kouč Diossu.

S. Nezvěstice – Šroub. Žatec 22:12
„Na začátku jsme se ujali vedení a zvyšovali náskok. Dařilo se nám v útoku i v obraně. Žatec hrál v oslabení, tudíž to bylo víceméně jednoznačné, i když jsem z toho měl větší obavy," zhodnotil utkání Pavel Šilhánek.

S. Tymákov – Plzeň-Újezd 18:24
„Újezd přijel v roli favorita, a tak jsme čekali, že to nebude lehké. Naše obrana nebyla schopná zastavit jejich útočníky, ve druhém poločase se obraz hry nijak nezměnil a Újezd jen navyšoval vedení. Z našeho pohledu to byl nevydařený zápas," prozradil kouč Tymákova Marek Majer.

„Od začátku do konce jsme měli zápas pod kontrolou. Soupeř nám to trochu usnadnil svým přístupem. Mohli jsme vyzkoušet různé herní varianty i hráče a výsledek jsme si pohlídali," vyjádřil spokojenost hrající trenér Újezdu Pavel Titl.

Ostatní výsledky: Studénka – Podlázky 23:26, Studénka – Krčín 17:17, Vítkovice – Podlázky 20:18, Brno – Rokytnice 16:15.