TJ Přeštice – TJ Příchovice 23:19 (14:7)

Branky: Kalčíková 11, Voláková 7, Krouparová 2, N. Červená 2, Kačírková 1 – J. Levorová 11, Jindřichová 4, Kadlecová 3, Čechurová 1.

TJ Přeštice – S. Rokytnice 20:10 (7:4)

Branky: Kalčíková 9, Krouparová 5, N. Červená 3, Kačírková 2, Voláková 1.

S dvojzápasem byl spokojen přeštický trenér Stanislav Zadražil: „Důležité bylo neztratit doma body. To se podařilo. Je dobře, že máme vyrovnaný útok, vždy se některá hráčka prosadí. V neděli potvrdila formu i brankářka Zadražilová, ale dobře hrály všechny. Nyní to už bude těžší, čeká nás poslední mistr Dobruška."

Zklamán byl naopak trenér Příchovic Jaroslav Levora. „Byl to náš nejhorší výkon, útok rychle ztrácel míče a přetížená obrana potom chybovala. Duel se rozhodl už v první půli, ve druhé se střelecky chytla Jolana Levorová, ale pouze jsme zkorigovali na přijatelný rozdíl."

S. Dobruška – Sokol Tymákov 19:22 (10:13)

Tymákov nezačal nejlépe, ale nakonec si připsal cennou výhru.

„Na začátku obou poločasů jsme se dlouho nemohly prosadit. Zápas byl dlouho vyrovnaný, střelecky zářila Bittnerová. Jsem spokojena s výsledkem, trochu méně s výkonem družstva," uvedla trenérka Vendula Šmídlová.

Branky: Bittnerová 11, P. Šmídlová 7, Štůlová 3, Hrčáková 1.

Sokol Blovice – SK Chomutov 22:16 (12:8)

Blovická děvčata nastoupila do zápasu s maximálním soustředěním.

„Chtěli jsme Chomutovu oplatit nedávnou těsnou porážku z jejich hřiště a to se nám povedlo. Konečně se nám dařilo střelecky, zejména Dardové, dobře jsme zahráli i v obranné fázi a zaslouženě zvítězili," byl spokojen trenér Blovic Jaromír Zdráhal.

Branky: Dardová 11, Houfková 6, Szakošová 4, Davídková 1.