V turnaji se představí celkem třináct týmů mužů, které budou podle výkonnosti rozděleny do dvou divizí. Do divize I je zařazeno devět mužstev, která se nejprve střetnou ve třech tříčlenných skupinách. Vítězové skupin se utkají o konečné 1. – 3. místo, druzí ve skupinách o 4. – 6. místo a třetí o 7. – 9. místo.

Zbylá čtyři výkonnostně slabší mužstva se střetnou v divizi II.

„Jsme rádi, že se v Plzni představí hned čtyři týmy, které působily v české extralize halového pozemního hokeje v minulé sezoně, a to je jistě zárukou kvality. Mimo pořádajícího Bolevce to je obhájce prvenství v turnaji celek TJ Plzeň-Litice A, Slavia Hradec Králové a HC Rakovník. Zahraniční účast obstará již tradičně slovenský tým Slávia Holíč," uvedl za pořádající oddíl HC Bolevec David Fretschner.

Divize I (hala Slavie VŠ v Borském parku, začátek v 8.00 hod.), skupina A: Plzeň-Litice A, HC Praga, Plzeň-Litice B. Skupina B: HC 1970 Bolevec, Slávia Holíč, Slavia Hradec Králové. Skupina C: HC Rakovník, President Praha, HC Hostivař.

Divize II (hala 11. ZŠ Baarova ul., začátek v 10.00 hod.): Plzeň-Litice C, HC Bolevec B, Hradec Králové B, Plzeň-Litice D.