Druhé kolo se hrálo v sobotu stejně jako úvodní v hale Slavie VŠ Plzeň na Borech, nedělní třetí kolo pak v Praze v hale na Podvinném mlýnu. Každé mužstvo tak odehrálo během víkendu čtyři zápasy. Týmu TJ Plzeň-Litice se tentokrát příliš nedařilo, připsal si pouze jeden bod za remízu s Bohemians Praha.

2. kolo: TJ Plzeň-Litice – Slavia Hradec Králové 3:5 (0:5, branky Litic: Benda, Soukup, Uhlíř).

Litice se snažily tvořit hru, což se jim příliš nedařilo a Hradec dával góly. Téměř celý druhý poločas hráli Litičtí v power-play. To přineslo korekci výsledku, ale důležitý bod už ne.

TJ Plzeň-Litice – HC 1972 Rakovník 2:8 (1:3, branky Litic: Benda, Soukup).

První polovina utkání s favoritem celé soutěže byla vcelku vyrovnaná, konečný výsledek byl stále otevřený. Druhé dějství po mnoha zbytečných ztrátách, nepřesnostech a následné nedisciplinovanosti ukázalo neduhy litického celku, který po zásluze prohrál.

Litice: Nečas, Soukup, Rollinger, J. Koryťák, Benda, Uhlíř, Kudlič, Dolejš, Bárta, Dvořák, Nocar.

Ostatní výsledky: Bohemians Praha – Slavia Praha 4:3, Rakovník – Bohemians 6:9, Hradec Králové – Slavia Praha 3:5.

3. kolo: TJ Plzeň-Litice – Slavia Praha 1:6 (0:5, branka Litic: Uhlíř).

V herně vyrovnaném duelu byl podstatný rozdíl v efektivitě v zakončení. Zatímco Litičtí své šanci zakončovali velmi nedůsledně, slávisté byli v tomto směru velmi nekompromisní.

TJ Plzeň-Litice – Bohemians Praha 3:3 (0:1, branky Litic: J. Koryťák, Uhlíř, Rollinger).

Poučeni z předchozího zápasu byli hráči Litic tentokrát mnohem důslednější v defenzívě a jednoduše zakončovali své akce. To byl podstatný rozdíl v projevu litického celku. Sice se tyto změny neprojevily na vyšším počtu vstřelených gólů, ale celkový herní projev se proti druhému favoritovi extraligy o třídu zlepšil.

Litice: Nečas, Soukup, Rollinger, J. Koryťák, Benda, Uhlíř, Kudlič, Bárta, Dvořák, Nocar.

Ostatní výsledky: Hradec Králové – Rakovník 4:8, Bohemians Praha – Hradec Králové 4:3, Rakovník – Slavia Praha 5:2.