Podle trenéra Talentu Michala Tonara je devět obdržených branek výbornou vizitkou obrany i brankářů. „Devět gólů mě potěšilo. Herajt i Ríša Křesťan měli některé zákroky docela těžké. Křesťan dostal asi tři branky za poločas, což je výborné,“ řekl Tonar.

Talent nastřílel hodně gólů z rychlých protiútoků po technických chybách soupeře. „Kdybychom ale opravdu proměnili více šancí, tak jsme se dostali na 45 vstřelených gólů,“ upozornil kouč.

Momentálně však Talent už myslí na nedělní extraligový duel na hřišti předposledního Frýdku. „Dlouho nevyhrál a má pouze dva body. Vrátil se jim uzdravený Vojta Petrovský, který je personou a tahounem mužstva. Uvidíme, kolik ze sebe dokáže vyždímat po měsíci a půl. Frýdek nezvládl poslední zápas v Hranicích a uvidíme, kam se od úterního zápasu dokážou Petrovský a Frýdek posunout,“ uvedl trenér Talentu.

Mistr minulé sezony bude na Moravě útočit na devátou výhru v řadě. „Papírově jsme jasní favorité. My bez prohry a Frýdek se dvěma body. Ale papírově prognózy mohou být někdy ošemetné. Musíme jít do zápasu zkoncentrovaní. Nastoupíme ve složení jako v minulých zápasech, změny nebudou. Měli bychom odjet kompletní,“ uzavřel Michal Tonar.

Lukáš Rešetár.
Kuriózní gól? Skóroval jsem hýžděmi, vzpomíná Rešetár