A hned dnes je čeká velmi prestižní zápas na palubovce předchozích šampionů a momentálního lídra tabulky, v repríze posledního finále play-off nastoupí Interobal od 20 hodin v Chrudimi.

„Cesta v Lize mistrů skončila a musíme opět přepnout na ligovou sféru,“ pronesl slovenský reprezentant hájící plzeňské barvy Peter Kozár pro svazový web.

Lukáš Rešetár brání v útoku jednomu z nejlepších futsalistů světa Marcenia (číslo 18) z Barcelony.
Naše výsledky v Lize mistrů se časem docení, je přesvědčen kapitán Interobalu

„Možná je pro nás výhodou, že nás rovnou čeká soupeř vysoké kvality, jako je Chrudim. Věřím, že zápas bude mít vysoké tempo, kvalitu, a když zopakujeme výkony z Ligy mistrů, věřím, že si body z Chrudimi odvezeme,“ přál si futsalista Interobalu před jedním ze šlágrů.

Ve futsalové lize je totiž zítra na programu i derby pražských S.

Ale zápas v Chrudimi bude víc nejen z plzeňského pohledu, vždyť se střetne lídr tabulky se třetím v nejvyšší soutěži. Ale plzeňští futsalisté mají o dva zápasy méně než jejich dnešní soupeř, a dokonce o tři než druhé Teplice, kde před měsícem Interobal remizoval 3:3.

Interobal Plzeň - Barcelona, 4. prosince. Dušan Künstner (vlevo) a Michal Seidler (vpravo).
Interobal potrápil Barcelonu, ale prohrál a v Lize mistrů končí

Teď se tedy zraky všech futsalistů upírají do Chrudimi. „Očekávám vyrovnané utkání, které budou rozhodovat nejmenší detaily a střelecká produktivita,“ pronesl Matěj Slováček, pro změnu český reprezentant z Chrudimi.

„Plzeň měla po Lize mistrů dostatek času na regeneraci a přípravu na ligové utkání. My se budeme snažit Interobalu oplatit porážku z minulého finále, abychom udělali důležitý krok pro vítězství v základní části,“ doplnil Matěj Slováček.