Tradiční akce nabídne zájemcům znovu kvadriatlon a triatlon. Oba závody odstartují plaveckou částí v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka, zázemí závodu je umístěné na louce u svatého Jiří v Doubravce, odkud účastníci vyrazí do zbývajících disciplín.

Těžší IBIS Pilsenman kvadriatlon je složen z 1 km plavání, 2,4 km běhu (přeběh od Boleveckého rybníka), 9 km jízdy na lodi, 42 km jízdy na horském kole a 14 km běhu. Závodníci přitom zdolají i několik brodů.

Snazší IBIS Pilsenman triatlon Easy sestává z 600 metrů plavání, 2,4 km běhu (přeběh), 14 km jízdy na horském kole a 2 km závěrečného běhu.

V obou závodech je možné soutěžit v kategorii jednotlivců nebo družstev. Vítězové jednotlivých závodů obdrží hodnotné věcné ceny, a to včetně balíčku na ubytování nebo stravování v síti hotelů IBIS.

„Nyní máme k závodu přihlášeno přes sto závodníků, ale počítáme, že by mohla být překonána rekordní účast 150 sportovců. Přihlášky se přijímají ještě v sobotu do 8.30 hodin na louce u svatého Jiří. Kromě dvou hlavních závodů bude opět připraven i závod pro děti nebo tombola," uvedl ředitel akce Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu.

Kompletní informace o závodu, podrobné mapy, popis všech tratí a další užitečné informace najdete na webových stránkách www.pilsenman.cz.