„Když jsme začali otáčet výsledek, tak jsem se dostal do třech rychlých protiútoků a pak jsem dal jeden gól přes celé hřiště. Moje branky vyplynuly ze skvělé hry obrany a zákroků brankáře,“ říkal Šafránek.

Jaký byl zápas v Brně?
Do utkání jsme nevstoupili úplně ideálně a prohrávali jsme 1:3. Naštěstí jsme se ponaučili ze zápasů, které jsme na začátku také prohrávali a se soupeřem jsme se tahali do konce. V Brně jsme skóre otočili asi během pěti minut a navyšovali jsme ho, až to bylo v jednu chvíli prvního poločasu asi o deset branek, což bylo rozhodující. V závěru jsme malinko povolili a byla to trochu holomajzna, ale naštěstí jsme zápas zvládli.

Trenér Pavel Vrba.
Viktoria letí do Izraele. Chceme vyhrát, říká Vrba



Extraliga je ve své polovině. Jste druzí, máte 15 bodů…
Mohli jsme být už první. Šancí jsme na to měli dost. Zbytečně jsme ztratili body v Kopřivnici, doma s Karvinou, v Jičíně, dva body s Duklou jsme doma měli také uhrát. Doufám, že ve druhé polovině extraligy bilanci vylepšíme.

Dostáváte poměrně dost prostoru na hřišti, z tohoto pohledu musíte být spokojený.
Došlo k souhře mnoha okolností, že v uvozovkách neslezu ze hřiště. Honza Blecha přestoupil, Petr Vinkelhöfer je zraněný a poslední konkurent, který zbyl, se také zranil. Před sezonou jsem si přál, abych zvládl tíhu zodpovědnosti a mužstvo se mohlo na mě spolehnout. Snad to zvládám, ale to je spíš otázka na trenéra. Na vytížení si nemůžu stěžovat.

Linda Galušková, nejlepší střelkyně DHC Plzeň proti Otrokovicím
Oslabené házenkářky DHC Plzeň vyhrály, HC Plzeň nepřijel soupeř