Utkání 3. kola extraligy začne v Gumárny Zubří Aréně v sobotu v 18 hodin a řídit ho bude dvojice rozhodčích Marek Bečička – Jiří Horák.

„Sebevědomí nám určitě nechybí a do Zubří pojedeme hodně nažhaveni. K tomu nám pomohl úspěšný start do sezony. Zvládli jsme náročné dva týdny, kdy jsme vyhráli v Karviné, postoupili v Poháru EHF přes Bolzano a v posledním zápase doma jasně vyhráli nad Přerovem," připomíná plzeňská střední spojka Michal Tonar.

Ten proti slabšímu Přerovu celý první poločas strávil na lavičce. „Každý je asi radši na hřišti, ale my máme široký kádr a je třeba, aby se na hřiště dostali všichni. Sezona bude ještě dlouhá a náročná a jsem rád, že jsem pošetřil nějaké síly už třeba na zápas v Zubří," říká jedna z opor plzeňského týmu.

Moravané v prvním kole doma porazili Jičín 24:22 a potom prohráli v Karviné 27:33.

„Zubří má kvalitní tým, před sezonou posílili. Na levou spojku se vrátil Hrstka, na pravou Řezníček, z Hranic přišel Šíra a z Kopřivnice Reček. Navíc nás určitě čeká velmi bouřlivé prostředí," očekává Michal Tonar.

Program 3. kola: Litovel – Karviná (SO 17.00), Lovosice – Dukla Praha (SO 17.00), Zubří – Talent M.A.T. Plzeň (SO 18.00), Hranice – Jičín (NE 10.30), Přerov – KP Brno (NE 10.30), Frýdek-Místek – Zlín (NE 17.00).