Plzeň-Litice A – HC 1970 Bolevec 8:0 (6:0, góly: Bárta 2, Nicklas 2, Hes, O. Sochor, Nocar, Kordík). Diváci: 110.

Litický A tým ukázal v derby od prvních minut, kdo je lídrem skupiny B základní části extraligy. Hned si vynutil převahu, vše dokládal šancemi a následně i góly.

„Jsem rád, že jsme po nepovedeném začátku soutěže chytili ten správný rytmus. Zlomové bylo utkání s Rakovníkem na jeho půdě, které jsme zvládli, a od té doby jde naše hra nahoru,“ mínil trenér Michal Soukup.

Litice A: Jurek – Benda, Koryťák, Hes, Kozák, Kasl, Uhlíř, Čvančara, Kordík, O. Sochor, Gerlický, Nicklas, Bárta, Nocar.

Plzeň-Litice B – President Praha 8:1 (4:0, góly: Dolejš 2, Dvořák 2, R. Sochor 2, Polívka, Vychron). Diváci: 90.

Rezerva ihned zatlačila svého soupeře a ukazovala, že kombinace zkušeností s dravým mládím je výborný recept na soupeře typu Presidenta. Svůj tlak dokázali Litičtí vyjádřit i brankami.

„Hosté nás ničím nepřekvapili, vše nám vycházelo. Jsme na třetím místě, což je překvapení nejen pro nás. Hlavní je, že se všemi soupeři vyjma pražské Slavie se dá hrát, což je pro nás výborný signál do dalších bojů,“ zhodnotil zápas i dosavadní výkony týmu hrající kouč Jan Dolejš.

Litice B: Vokurka – Brada, Soukup, Vozár, Strejc, Bystřický, Levý, Dolejš, Vychron, Heger, Míka, Dvořák, Polívka, R. Sochor, Linhart.