Konala se zde čtvrtfinálová kola Českého poháru dospělých. V sobotu se o postup do semifinále střetlo pět celků mužů – Tymákov, Přeštice, Žatec, Příchovice a Čakovice. Týmy se utkaly každý s každým a postup slavila favorizovaná mužstva Přeštic a Tymákova.

Spokojen byl trenér vítězů Václav Brada: „Chceme se v Českém poháru probojovat do finále, tak jsme splnili základní úkol. I vzhledem k soupeřům to byl předpokládaný postup. Projevily se intenzivní zimní tréninky, dobrá fyzička. Hrou mě potěšil útok, ale samozřejmě ještě se našlo dost chyb, které se budeme snažit před semifinále odstranit.“

Výsledky: Přeštice – Tymákov 23:18, – Žatec 18:14, – Příchovice 18:15, – Čakovice 19:9. Tymákov – Žatec 17:16, – Příchovice 18:14, – Čakovice 16:14. Žatec – Příchovice 15:16, – Čakovice 14:11. Příchovice – Čakovice 11:12.

V neděli obsadily halu ženy, rovněž pět družstev bojovalo o postup do semifinále. Favoritkami na postup byly hráčky prvoligových Přeštic a Příchovic, které svou roli potvrdily.
„Byla to dobrá příprava. Zahrály si všechny hráčky, na zkušenou jsme vzali z dorostu Kamilu Tuškovou. Děvčata si vyzkoušela různé herní varianty jak v obraně, tak v útoku, střídaly se brankářky, trochu jsme experimentovali se složením jednotlivých řad. Zápasy nebyly bez chyb, ale máme čas na odstranění. Základní cíl jsme splnili, chceme postoupit až do finále,“ zhodnotil turnaj trenér Přeštic Petr Moravec.

Výsledky: Přeštice – Příchovice 13:8, – Blovice 14:10, – Tymákov B 10:6, – Ejpovice 21:9. Příchovice – Blovice 12:8, – Tymákov B 16:10, – Ejpovice 11:3. Blovice – Tymákov B 13:7, – Ejpovice 14:11. Tymákov B – Ejpovice 15:8.

Futsalista Interobalu Tomáš Vnuk (v bílém dresu) byl jediným hráčem třetího celku VARTA futsal ligy na turnaji v Brazílii. Na snímku uniká domácímu reprezentantovi.
Brazilci byli k poražení, říká Tomáš Vnuk