Česká reprezentantka v běhu na lyžích navíc zvítězila i v kategorii smíšených dvojic, ve které byl jejím partnerem otec. „Bydlíme tady kousek v Postřekově, už jsme si tu trať i probíhali,“ usmívala se se účastnice letošních zimních her v Pchjongčchangu.

Podél trati ji povzbuzovali a podporovali kamarádi. A i když je v plné lyžařské přípravě a na závod se nijak závratně neladila, skončila v absolutním žebříčku těžkého závodu na devátém místě. „Běháme i tříhodinové tréninky, ale v mnohem nižší intenzitě. Tohle bylo na mě hodně rychlé a dlouhé,“ komentovala Razýmová svůj výkon 1:40:25, jenž zaostal za časem loňské vítězky Marcely Joglové, která však tentokrát chyběla.

V kategorii žen skončila na druhém místě pravidelná účastnice Radka Faltusová z Jablonného nad Orlicí, třetí novicka Hana Štefaničová z Triklubu Příbram. Mužům vládl Lukáš Kozlík z klubu Sunakashi distance project, který náročnou trať zaběhl v suverénním čase 1:23:19. Druhý mezi muži skončil ostravský Petr Muras, který za vítězným Kozlíkem zaostal o více než sedm minut. Cennou medaili s leskem bronzu pak vybojoval Petr Hvolka.

I přes nepostup ze skupiny panovala mezi výběry Pilsen Teamu (v kostkovaných dresech) a protivníky dobrá nálada.
Pilsen Team si Ligu mistrů v malém fotbale nezahraje