TJ Plzeň-Litice – HC Hostivař 5:4 (2:1, góly Litic: Pažitková 5).

„Utkání pro nás nezačalo dobře, ihned z rozehry jsme inkasovali gól. Holkám chvíli trvalo, než se z toho oklepaly. Naše důkladná obrana podporovala brejkové situace. To vedlo k uvolnění prostoru na kruhu, kde jednu šanci zužitkovala Pažitková, která vyrovnala a deset vteřin před koncem prvního dějství nás druhým gólem dostala do vedení.

V úvodu druhého poločasu jsme udělali dvě zbytečné chyby a soupeřky strhly vedení na svou stranu. Svůj den měla naštěstí Bára Pažitková, která dvěma slepenýma góly otočila skóre a v 35. minutě zvýšila již na 5:3. Zdálo se, že je rozhodnuto, ale Hostivař při hře bez brankářky snížila a můžeme mluvit o štěstí, když sedm vteřin před koncem nastřelila tyč. Nicméně to byl úžasný zápas v podání našich hráček a především autorky všech branek Pažitkové,“ popsal dramatický duel trenér Litic Lukáš Nocar.

TJ Plzeň-Litice – Slavia Praha 1:5 (1:4, gól Litic: L. Duchková).

Ve druhém utkán litická děvčata statečně vzdorovala mistrovskému celku.

„Již podruhé v sezoně jsme se utkali s úřadujícím mistrem – Slavií. Pokud bych měl tyto dva zápasy srovnat, tak mohu říci, že se nám podařilo se diametrálně zlepšit. Nejen výsledkově, ale především herně. Hráli jsme daleko aktivněji než v prvním střetnutí a dařilo se nám častěji překonávat vytaženou obranu soupeřek. Z těchto útoků jsme měli pět trestných rohů, ale bohužel se nám nepodařilo ani jeden využít. Nicméně holky opět zaslouží pochvalu, nejvíce však brankářka Wittmannová,“ byl přes porážku spokojen trenér Nocar.

Litice: Wittmannová – Dolívková, L. Duchková, Tušlová, Tomanová, Hanzlíková, Průchová, Kožíšková, V. Doležalová, Pažitková.